MELD JE NU AAN VOOR HET
LEADERSHIP IN HR SUMMIT 2021

Op donderdag 10 juni 2021 organiseert de CHRO Community het Leadership in HR Summit. Deelname is kosteloos als je een persoonlijke uitnodiging met registratiecode hebt ontvangen en voldoet aan het bezoekersprofiel*. Meld je hieronder aan.

 
REGISTREREN
Heb je een persoonlijke uitnodiging ontvangen en pas je binnen het bezoekersprofiel? Meld je dan nu gratis aan. Let op, het aantal vrijkaarten is gelimiteerd.
 
*Deelname aan Leadership in HR Summit is voorbehouden aan CHRO's die eindverantwoordelijke zijn voor een medewerkersbestand van minimaal 1000 fte's. Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CHRO’s voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Zij hebben toegang als partner, wanneer een partner een eigen medewerkerscode gebruikt of indien er een toegangskaart wordt gekocht tegen een niet-doelgroeptarief. Een losse toegangskaart bedraagt €2.995,-. Neem contact op met Anna-Bo Bouwens voor meer informatie over een losse toegangskaart.