Justin Samgar

Justin Samgar is een spoken word artiest, schrijver, dichter, storyteller en woordkunstenaar. Hoe je het ook wilt noemen, hij houdt van het podium. Maar hij houdt ook zeker van het creatieve proces van conceptontwikkeling; alleen of in samenwerking.

Zijn menselijke verhalen leggen gevoeligheden bloot en zijn juist door hun breekbaarheid krachtig. Je onthoudt Justin door zijn sympathieke stemgeluid en het hypnotiserende ritme in zijn voordracht.

Vivian Acquah

“Vivian Acquah, de Inclusive Workplace Wellness Advocate, adviseert managers hoe ze hun teamleden op een duurzame manier betrokken, energiek en veilig kunnen houden.

Vivian maakt Workplace Wellness i.c.m. D&I toegankelijk voor iedereen. Zij geeft mensen de juiste tools om inclusieve veranderingen op het juiste moment te omarmen. Vivian moedigt mensen aan om bewust te denken en inspireert hen om in beweging te komen.”

Anne Jaakke

Anne Jaakke was de afgelopen 5-6 jaar als CHRO bij Hunkemöller International B.V. verantwoordelijk voor de HR-strategie in alle 16 landen waar Hunkemöller actief was. In 2020 startte ze haar eigen bedrijf #Fantistics. Zij is voormalig winnaar van de CHRO of the Year Award.

 

Elbrich Batstra

Elbrich is een ervaren CHRO. Ze heeft gewerkt met de snelste scale-ups in recruitment industrie. Onder andere was ze verantwoordelijk voor het faciliteren van de internationale ontwikkeling van Monster.com. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor de hyper groei fase van YoungCapital en het moederbedrijf The Works. Haar expertise ligt bij organisatie cultuur, executive coaching, HR Tech innovation, Health management en positieve psychologie.

Ramon de Kok

“Na 26 jaar werkervaring waarvan 20 jaar in directiefuncties en de laatste 9 jaar als CHRO van de Bijenkorf, houdt Ramon zich nu bezig met waar hij het meeste plezier uit haalt. Ramon beschrijft dat als het verbeteren van de kwaliteit van interactie tussen mensen op strategisch niveau en de vertaalslag die ze maken naar de rest van de organisatie. Hij biedt de warme hand in de rug van “onderling schutteren” naar “samen schitteren”. Hierbij houdt Ramon het graag praktisch, herkenbaar en direct toepasbaar.
Ramon heeft jarenlang geacteerd op het hoogste niveau in organisaties, weet hoe het is om met zijn hoofd op het hakblok te liggen, wakker te liggen van genomen besluiten en veel successen kunnen vieren. Hij herkent het buikgevoel op de emotionele as tussen “nervositeit” enerzijds en “onoverwinnelijkheid” anderzijds. Hij heeft door de jaren heen geleerd het strategische spel met plezier te spelen.”

 

Kees de Rijke

Kees de Rijke is brigadegeneraal bij de Koninklijke Landmacht (KL). Na een periode als dienstplichtig officier voltooide hij in 1988 zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Tijdens diverse commandantenfuncties is hij twee keer uitgezonden; in 1995 als VN-waarnemer naar Bosnië en in 2008 als commandant van de Nederlandse gevechtseenheid in Afghanistan.

In 2009 maakte hij, in de rang van kolonel, de overstap naar hoofd personeelsmanagement. Sinds 2017 is hij werkzaam in Utrecht binnen de staf van de Koninklijke Landmacht als directeur P&O.

 

Professor Shafi Ahmed

“Professor Shafi Ahmed is een wereldberoemde, bekroonde chirurg, leraar, futurist, innovator en ondernemer. Na zijn studie geneeskunde voltooide hij zijn chirurgische opleiding in Londen. Ahmed is oncologisch chirurg.

In ontwikkelingslanden zijn mensen en kinderen noodgedwongen zonder chirurgische basiszorg, vanwege het gebrek aan personeel en faciliteiten, door middel van technologie is het doel om dit een probleem van het verleden te maken.”

Dr. Marcia Goddard

Marcia is een ervaren neurowetenschapper die de academische wereld verliet om zich te concentreren op het bouwen van bruggen tussen de wetenschap en het bedrijfsleven. Haar specifieke expertise is gedrag op de werkvloer: hoe bouw je een cultuur waarin mensen kunnen floreren?

Bogdan Manta

Bogdan Manta is een Neuroscience for Business-expert. Door te begrijpen hoe het brein werkt, combineert hij praktische inzichten met strategisch denken in een zakelijke context. Met Bogdan Manta gaan we pathfinden in ons eigen brein om vervolgens ook de uitdagingen van de (nieuwe) wereld te begrijpen en te benutten, zoals voor het eerst met 4 generaties tegelijk op de werkvloer

Anita Abaisa

Anita is directeur en oprichter van Ibias VR en Black Ladies Talk het grootste zwarte vrouwennetwerk van Europa. Daarnaast is ze mede-eigenaar van Gladiator Academy waarmee ze het gat tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt dicht.