Dr. Marcia Goddard

Marcia is een ervaren neurowetenschapper die de academische wereld heeft verlaten om zich te concentreren op het bouwen van bruggen tussen wetenschap en het bedrijfsleven. Haar specifieke expertise is gedrag op de werkvloer: hoe bouw je aan een cultuur waarin mensen kunnen floreren?

Thomas Mulder

Thomas Mulder is sinds juli 2018 Executive Director HR voor VodafoneZiggo. Hij kwam in januari 2012 bij Vodafone van Accenture, waar hij HR Director was voor de Benelux. Hij leidde de overname van Cable & Wireless Worldwide en de lancering van Vodafone Group Enterprise vanuit een HR-perspectief.
Eind 2013 verhuisde hij naar Duitsland om de overname en integratie van Kabel Deutchland als HR Director af te ronden. In 2015 ging Thomas terug naar Vodafone Nederland als HR Director om de fusering van Ziggo te leiden. Na afronding van de VodafoneZiggo Joint Venture werd hij in december 2016 benoemd tot Global HR Director voor Vodafone Business. Thomas heeft een Global Executive MBA van de Rotterdam School of Management.
In 2022 werd Thomas CHRO of the Year.

Elizabeth van Geerestein

 

Elizabeth van Geerestein is Managing Partner van Papillon & Partners en Vice President van het Leadership Pipeline Institute (LPI). Ze is een gecertificeerde coach voor leiders op C-suite en boardroom niveau en begeleidt senior executives, executive teams en hun boards bij succesvolle leiderschap- en organisatietransities.

Elizabeth begeleidt ook leiderschapsteams om verschillen in stijl te erkennen en te benutten, om zo een effectievere teamvisie en processen te ontwikkelen die bijdragen aan het bereiken van de doelen van de organisatie. Hierdoor worden krachtige leiderschapsteams gevormd die betere samenwerking en betrokkenheid creëren, verschillen overbruggen en elkaars sterktes benutten, met meer verantwoordelijkheid om bedrijfsdoelen te bereiken en om significante resultaten te behalen.

Dr. Kilian Wawoe

Dr.  Kilian Wawoe was als personeelsmanager werkzaam bij de ABN-AMRO in verschillende landen in Nederland, Belgie, India en Monaco. In 2010 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit in Amsterdam binnen organisdatie-psychologie. Hij is docent/onderzoeker aan de vrije Universiteit en werkt daarnaast als consultant en public speaker.

Hij schreef de boeken Bonus (2010), Het Nieuwe Belonen (2017), Performance Management in een Agile Werkomgeving (2019) en tijdens de lockdown schreef hij het boek ‘Het Corporate Brein’ over de lessen uit de pandemie over thuiswerken.

Alice Diels

Alice Diels studeerde Rechten in Groningen en volgde het HR Commissarissen-programma bij Hemmingway. Ze startte haar carrière als jurist bij CNV Bedrijvenbond, waarna ze ruim zeven jaar in verschillende functies bij TNT Post werkte. Van 2004 tot 2008 was Alice Directeur Personeelszaken bij de Business Unit TNT Post Pakketservice, waarna zij Manager Arbeidsvoorwaardenvorming & Arbeidsverhoudingen werd bij TNT.

Daarna stapte ze over naar Nuon Energy (onderdeel van Vattenfall), waar zij werd benoemd tot Director HR. Voordat Alice werd aangesteld als Algemeen Directeur HR bij de Louwman Group in 2020 was zij ook nog HR Directeur bij Sodexo. Van 2017 tot 2021 was zij ook voorzitter van de NVP, het netwerk voor HR-professionals.

Leen Paape

Leen begon zijn carrière aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Tijdens zijn militaire carrière werd hij registeraccountant en oefende hij korte tijd dat beroep uit bij KPMG. Daarna werkte hij voor KLM, werd hij partner bij PwC en trad hij toe tot de raad van bestuur van Nyenrode. Na bijna 10 jaar Nyenrode te hebben geleid, is hij nu hoogleraar Corporate Governance en Academisch Directeur van de programma’s Board & Governance, waaronder het succesvolle toezichthoudersprogramma. Daarnaast is hij actief als toezichthouder bij diverse organisaties zoals Univé Dichtbij, SNS REAAL Pensioenfonds, Stichting BOOR, ABP en de IMF in Washington.

Hij is een veelgevraagd spreker en schreef recent het boek ‘Exit Fantoomtrots’ samen met Leo van de Voort. Leen heeft een paar hobby’s. Hij speelt golf, leest veel, bokst en houdt van koken.

 

Puck van Dijk

Puck is filosoof, theatermaker en communicatie specialist. Als Socratisch gespreksleider stelt zij mensen op hun gemak én durft ze door te vragen waar het ongemakkelijk wordt.
Naast haar werk als theaterregisseur en trainer in presentatie- en communicatie skills, specialiseerde zij zich tijdens haar master filosofie (VU, Amsterdam) in de kunst van het vragen stellen.

Het leiden van moreel beraad en trainen in de Socratische methode zijn haar op het lijf geschreven, met de volste overtuiging dat iedereen kan filosoferen.

Sjaak Kroes

Sjaak Kroes (36) is woordkunstenaar en verrijkt mensen met zijn woorden. Aan zijn bureaufiets met typemachine  schrijft hij gedichten n.a.v. gesprekken met voorbijgangers. Wellicht heeft u hem weleens zien zitten aan één van de strandopgangen in Den Haag. 20 April is hij bij ons te gast om u te verrijken met zijn woorden. Kroes wordt gedreven door beweging, verandering, vernieuwing. “Met een poëtische blik kijk ik naar de wereld. Ik geniet van wat de natuur ons te bieden heeft, maar ook steden en cultuur interesseren mij. Ze verrijken elkaar in de combinatie, in de beweging, zoals woorden doen.” 

Fotograaf: Robert Duyverman