Ontvangst en registratie

Geniet van lunch, koffie en thee bij aankomst.

Opening Anna-Bo Bouwens | Arnoud Raskin – Onzichtbare, zichtbare leiders

In de keynote, “Onzichtbare, zichtbare leiders” duikt Arnoud Raskin in de levensverhalen van individuen wiens leiderschapskwaliteiten binnen ons bereik liggen, maar vaak onopgemerkt blijven door onze conventionele kijkwijzen.

Arnoud deelt de inzichten en levenslessen die hij opdeed in zijn werk met straatjongeren. Jongeren die dagelijks ongelofelijke veerkracht, creativiteit en doorzettingskracht tonen. Hij nodigt ons uit om onze perspectieven te heroverwegen en te leren van de rijke ervaringen van mensen die we al te vaak over het hoofd zien. Deze keynote is een uitnodiging om de kracht van empathie te omarmen, het potentieel voor adaptief en verbindend leiderschap verder te exploreren, en de ongekende mogelijkheden te ontdekken die liggen in het erkennen van de waarde in ieder van ons.

Hans van der Loo | Leiderschap in Beeld – Het ABC van Taylor Swift

Iedereen heeft tegenwoordig wel wat over haar gelezen of van haar gehoord. Taylor Swift is alomtegenwoordig. Wat er meestal niet bij wordt verteld, is dat zij aan het hoofd staat van een bedrijf dat een jaaromzet van twee miljard draait en over 500 miljoen medewerkers beschikt. Vrijwilligers welteverstaan: Swifties die haar door dik en dun steunen. En die aangestuurd worden door een bedrijf van zestig man.

Hoe heeft ze dit voor elkaar gebracht? Wat is het geheim van deze ogenschijnlijk heel gewoon ogende girl next door? En wat kunnen we als HR-directeuren van haar leren? Hans van der Loo dook een jaar lang in Taylor’s leven en schreef daar een onlangs verschenen boek over. Vandaag de primeur.   

Workshop: Anita Abaisa | Macht op de Werkvloer: Verkenning met Virtuele Realiteit

Macht wordt vaak negatief gezien, maar het kan ook een instrument voor oplossingen zijn. Tijdens deze ronde tafel met virtuele reality-ervaring ervaren en verkennen we de impact van macht op de werkvloer. We ervaren verschillende vormen, invloed en gevolgen van macht. 

Macht en invloed kunnen worden ingezet om diversiteit en inclusie te stimuleren. Samen gaan we op ontdekkingstocht om te begrijpen hoe deze tools kunnen bijdragen aan een organisatie waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. 

 

Caroline Tervoort-Visser | Integer leiderschap onder een vergrootglas 

In de sessie ‘Integer leiderschap onder een vergrootglas’ gaat Caroline Tervoort in op de essentie van integriteit binnen leiderschap en de impact ervan op organisatiedynamiek. Vooral wanneer deze in twijfel wordt getrokken. In deze verkenning schetst Caroline Tervoort de voorwaarden van een organisatie met een gezonde en veilige bedrijfscultuur waar integriteitskwesties worden gemeld.

Koffiepauze

David Plink en Jonas van Wees | Kom in beeld als inspirerende en doelgerichte organisatie

David en Jonas duiken dieper in de wereld van effectief leiderschap en de invloed daarvan op de bedrijfscultuur. Aan de hand van persoonlijke verhalen, gedegen onderzoeksresultaten uit de Best Practices Survey van Top Employers Institute en praktische inzichten verkennen zij de uitdagingen en verwachtingen die komen kijken bij het vormgeven van een inspirerende en doelgerichte organisatie.

De sessie biedt een unieke kans om van fouten te leren, best practices te delen en de cruciale rol van dialoog binnen het bedrijf te begrijpen:

1. Het belang van kwetsbaarheid in leiderschap, geïllustreerd met persoonlijke anekdotes
2. Inzicht in veelvoorkomende valkuilen en uitdagingen die leiders tegenkomen
3. Wat er van leiders wordt verwachten over de invulling van de purpose
4. De cruciale noodzaak van open dialoog tussen leiders en hun teams
5. Gerichte aanbevelingen waarmee het publiek direct aan de slag kan.

Workshop: Arvid Buit | Leiderschapspersoonlijkheid

In een intieme setting, neemt een select gezelschap onder leiding van leiderschapsexpert Arvid Buit, de specifieke psychologie achter hun positie onder de loep. Wat maakt dat mensen succesvol willen worden? Op welke manier speelt de vroege hechting hierin een rol? Wat zijn patronen van vroeger die vandaag iemands succes- of problemen nog altijd bepalen?

Deze sessie is bestemd voor CHRO’s die ambitieus aan de slag willen met zelfonderzoek, om zodanig optimaal gebruik te maken van hun karakteristieke en authentieke talenten. Arvid werkt met ruim 900 CxO’s wereldwijd, schreef twee boeken en verzorgde honderden lezingen en masterclasses rondom dit thema. Zijn humoristische maar scherpe aanpak garandeert een inspirerende sessie waarin niets onbesproken blijft. 

Anne Jaakke | Breng jezelf in beeld

Vergroot jouw online zichtbaarheid en populariteit! Ben jij als leider wel duidelijk genoeg in beeld? Zo nee, dan is het goed om na te denken over de juiste acties. Anne Jaakke helpt je over de (valse) schaamte heen en legt uit hoe je dit aanpakt op een manier die topleiderschap waardig is.

Borrel & Walking dinner

Sluit het Summit gezellig af tijdens een smakelijk netwerkmoment met heerlijke warme gerechten.