14:15 – 15:45 Round Table: The Human Side of Tech – Neurowetenschappelijke Inzichten voor HR in de 21e eeuw

Tijdens deze roundtable nemen Elbrich Batstra, CHRO van The Works en dr. Marcia Goddard, neurowetenschapper en Chief Corporate Officer van The Contentment Foundation, je mee in hoe je een cultuur bouwt die werken in de nieuwe wereld faciliteert. Een wereld gedomineerd door technologie en automatisering die alle facetten van het HR vak raakt. Van recruitment tot performance management en van diversiteit en inclusie tot welzijn: voor alles is wel ‘een tool’. HR draait echter om mensen, dus hoe zorg je ervoor dat je er als HR leider voor dat deze technologie voor je mensen werkt, in plaats van andersom?

Elbrich en Marcia, die samen de cultuur tijdens de hypergrowthfase van YoungCapital hebben vormgegeven, verzorgen een neurowetenschappelijk perspectief op digitale transformatie.

Borrel, Plenaire afsluiting, Walking dinner

16:15 – 17:45 Round Table LHH: Retaining top talent in a scarce talent market

“All over the world, economists are sounding the alarm about a tidal wave of voluntary separations involving workers looking for jobs that offer new challenges, more flexibility or greater overall satisfaction. The challenge for leaders to engage, upskill and retain talent in this environment has never been more critical as talent shortages start to impact productivity and employee morale.

The roundtable will bring together a group of leaders to discuss

 • The key drivers for talent retention in the new work environment
 • Strategies to keep key talent engaged and retained
 • Hybrid Working – Where to from here?
 • Career Mobility – Enabling cross functional career paths
 •  Generational differences in employer expectations”

 

14:15 – 15:45 Round Table Coursera: Building skills and competencies in a fast-changing business environment

“The business landscape is constantly changing and so are the skills and competencies required for the roles of the future.
Join Coursera for an intimate, invite-only roundtable discussion to explore:

 • Trends driving the shifting skills businesses need
 • How HR can lead on building critical skills at scale
 • How skills-based learning can impact your organization and L&D ROI
 • Why transformational learning is a strategic imperative
 • Ways to engage cross-functional leaders in your organization’s skills agenda”

The business landscape is constantly changing and so are the skills and competencies required for the roles of the future.

16:15 – 17:45 Round Table: Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie op de werkvloer

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DEI*) worden steeds belangrijker op de werkvloer. Organisaties willen niet alleen werken aan diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie in hun teams vanuit moreel en ethisch perspectief, maar ze merken ook dat dit bijdraagt aan de productiviteit.

Het DEI rondetafelgesprek is een geweldige manier voor CHRO’s om DEI gerelateerde uitdagingen te bespreken.

Tijdens het DEI rondetafelgesprek zal o.a. gesproken worden over:

 • Waar staan we nu?
 • Hoe deactiveren wij ongewenst gedrag?
 • Waar willen we naar toe?

Vivian Acquah, de Inclusive Workplace Wellness Advocate zal deze DEI rondetafelgesprek faciliteren.

*DEI: Diversity, Equity Inclusion”

17:15 – 17:45 Masterclass: Boardboost, hoe smeed je een Executive Team

“Pathfinders of the new world luisteren naar anders denkenden, zijn zelfbewust en authentiek, weten energie aan te boren en hebben een gezamenlijk plan.
Was het maar zo dat de Boardrooms uitpuilde met dergelijke Pathfinders.

Hoe smeed je een Executive Team dat in staat is om te leiden zonder politieke spelletjes en verborgen agenda’s?
Wij delen met jullie onze aanpak. Geen typische business school aanpak. Gewoon de “real deal”.
Wij zorgen voor een Boardboost.”

 

16:15 – 17:00 Masterclass: Amplify your Empathy in the new world of VR

“Anita is een ware pathfinder als het aankomt op hoe (nieuwe) technologie in te zetten om haar doelen te bereiken; het verbeteren van de diversiteit, inclusie en gelijkheid in de maatschappij. Met haar VR-video’s beleef je hoe het is om in de schoenen van iemand anders te lopen. Steeds meer onderzoeken geven aan dat leren en begrijpen met behulp van VR niet alleen sneller gaan maar dat het ook tot een dieper begrijpen van de materie leidt. Anita Abaisa had het effect al snel door, een dieper begrijpen leidt ook tot een dieper empathisch vermogen. ” Steeds meer onderzoeken geven aan dat leren en begrijpen met behulp van VR niet alleen sneller gaan maar dat het ook tot een dieper begrijpen van de materie leidt. Anita Abaisa had het effect al snel door, een dieper begrijpen leidt ook tot een dieper empathisch vermogen.

15:15 – 15:45 Masterclass: Oorlog in Europa: onderdeel van de nieuwe wereld

Defensie verandert constant en continue. Kijk alleen al naar de oorlog tussen Oekraïne en Rusland en de onzekere ontwikkelingen van de internationale veiligheidssituatie. Naast dat het invloed heeft op de gemoedtoestand in Nederland zijn er ook bedrijven die hun activiteiten met personeel in de regio’s hebben moeten stilleggen. Vanuit zijn rol als directeur P&O van de Koninklijke Landmacht, deelt Kees de Rijke zijn ervaring en visie over de huidige situatie, de invloed die dat op personeel kan hebben en welke rol de CHRO daar in kan spelen.

14:15 – 15:00 Masterclass: The truth of your ‘decision’ pathway: your brain is tricking you (English)

Bogdan Manta is een Neuroscience for Business-expert. Door te begrijpen hoe het brein werkt, combineert hij praktische inzichten met strategisch denken in een zakelijke context. Met Bogdan Manta gaan we pathfinden in ons eigen brein om vervolgens ook de uitdagingen van de (nieuwe) wereld te begrijpen en te benutten, zoals voor het eerst met 4 generaties tegelijk op de werkvloer.

 

The Virtual surgeon (English)

Vanuit zijn ervaring als pathfinder in de chirurgische wereld geeft Shafi Ahmed een kijkje in de mindset die je nodig hebt om ontwikkelingen direct in te zetten om je doel te realiseren. Hoe je omgaat met de onzekerheid en misschien wel angst uit onwetendheid voor de effecten van nieuwe ontwikkelingen en hoe dat je vooral niet moet weerhouden van het zetten van de volgende stap.