Top Employers Institute

Top Employers Institute, opgericht in Nederland in 1991, is een wereldwijd erkende autoriteit die excellentie in personeelsomstandigheden van organisaties over de hele wereld certificeert. Het instituut helpt bij het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden van medewerkers door deelnemende bedrijven te beoordelen en te certificeren. De beoordeling omvat een grondige analyse van het HR-beleid en -praktijken van een organisatie. De focus van Top Employers Institute ligt op het aanbieden van oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van het werkklimaat en het stimuleren van talentontwikkeling binnen organisaties. Ze gebruiken een methodologie die bedrijven helpt hun HR-beleid en -praktijken voortdurend te verbeteren.

StreetwiZe

StreetwiZe ontwikkelt leerproducten met een grote impact voor bedrijven, geïnspireerd door de complexe en competitieve realiteit van straatgemeenschappen. Met een unieke combinatie van academisch onderzoek, zakelijke inzichten en ongecompliceerde street savviness ondersteunen we bedrijven en hun werknemers om te gaan met verandering, leiderschap te ontwikkelen en welzijn te bevorderen. Alle winsten van StreetwiZe worden geherinvesteerd in MobileSchool.org om een 360° positieve impact te garanderen op trainees, bedrijven en de maatschappij.

LHH

LHH staat klaar om mensen, teams en organisaties te begeleiden naar wat de toekomst brengt. Met hun uitgebreide HR-oplossingen helpen ze wereldwijd organisaties en individuen om zich voor te bereiden op wat komen gaat. Of het nu gaat om loopbaanovergang & mobiliteit, leiderschapsontwikkeling, wervingsoplossingen, advies of inzichten, LHH stimuleert transformatie en maakt een verschil voor al hun klanten.

Met meer dan 8.000 toegewijde collega’s en coaches in meer dan 60 landen, werken ze samen met meer dan 15.000 organisaties, waaronder veel van ’s werelds grootste Fortune 500-bedrijven, en ondersteunen ze jaarlijks bijna 500.000 kandidaten. Samen richten ze zich op de behoeften van zowel bedrijven als individuen gedurende de hele reis van talentontwikkeling. LHH is onderdeel van The Adecco Group, het toonaangevende advies- en oplossingsbedrijf voor talent ter wereld, met het hoofdkantoor in Zürich.